Affärslunch

Affärslunch på Westmanska Palatset – Prisvärda företagsluncher

Affärslunch med oss på Westmanska kommer att ge dig och ditt sällskap en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga härnäst ni skall äta en affärslunch.

Visst kan det vara angenämt att ibland få lämna kontoret, slå sig ned vid dukade bord och äta en förstklassig affärslunch?

Tillsammans med kunder och/eller kollegor, så kan den där lunchen bli långt mer än ett angenämt avbrott i arbetsdagen. Affärslunchen kan bli informativ, produktiv och kanske rent av utgöra startskottet på en strålande affär eller ett långvarigt samarbete?

Välkommen till välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset härnäst som du planerar en affärslunch i Stockholm!

Kan vi fresta dig med en förstklassig affärslunch på Westmanska Palatset?

Här på välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset, så kan du och dina kunder och/eller kollegor träffas under angenäma former och äta en förstklassig affärslunch i en trivsam och inspirerande miljö.

Affärslunchen hålls i inbjudande miljö på välrenommerade Restaurang Westman, där våra lunch värdar ser till alla dina och dina gästers behov.

Förstklassiga affärsluncher i Stockholms City

Välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset serverar förstklassiga affärsluncher i centralt läge i Stockholm. Våra affärsluncher hålls i gemenskap, i vår matsal som är speciellt avsedd för affärsluncher och som erbjuder en lugn och inspirerande miljö.

Vi har givetvis luftigt mellan borden för att ge dig och ditt sällskap den avskildhet ni behöver och vår serveringspersonal och våra trevliga lunch värdar står redo att ta hand om er.

Maten är såväl förstklassig som prisvärd och du har möjligheten att betala via faktura eller kort.

Planera en angenäm affärslunch hos oss på Restaurang Westman

Våra affärsluncher hålls i en representativ miljö i affärslunch matsalen på välrenommerade Restaurang Westman. Ditt bord bokas automatiskt, i samband med att du bokar din affärslunch.

I våra affärsluncher ingår alltid:

 • Sallad,
 • Bröd/smör,
 • Lättöl/mineralvatten,
 • Kaffe, te,
 • Efterrättsbuffé

Vi använder så långt som möjligt närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror.

Här på Restaurang Westman så har ni alltid frestande uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Här finner du vår meny för affärsluncher

Vid våra bord har vi haft mängder med nöjda affärslunch kunder ifrån hela Stockholm:

 • Norrmalm
 • Vasastan
 • Södermalm
 • Östermalm
 • Kungsholmen
 • Lilla Essingen
 • Stora Essingen
 • Reimersholme
 • Riddarholmen
 • Gamla Stan
 • Stockholms City
 • Gärdet
 • Hjorthagen
 • Hammarby Sjöstad
 • Norra Djurgårdsstaden

Vi har även serverat kunder från Stockholmsförorter så som Gullmarsplan, Johanneshov, Liljeholmen, Älvsjö, Kista, Bromma, etc och även från kranskommuner som bland annat Huddinge, Nacka, Lidingö, Vallentuna, Solna, Sundbyberg och Danderyd.

Vi har även haft litet mer långväga gäster vid våra bord från bland annat Uppsala, Eskilstuna och Nyköping.

Välkommen att göra dem sällskap här på Restaurang Westman i Westmanska Palatset härnäst du vill boka en riktigt trevlig affärslunch!

En affärslunch hos oss på Westmanska Palatset

En affärslunch hos oss på välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset blir, det kan vi lova dig, en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder dig och ditt sällskap superb mat, serverad i en trivsam och inbjudande matsal som är speciellt avsedd för affärsluncher, i Westmanska palatsets anrika miljö.

Restaurang Westman serverar dig en grym affärslunch i Stockholm

Här hos oss på Restaurang Westman, så kan du tillsammans med dina kunder och/eller kollegor slå dig ned vid dukade bord i en trivsam miljö för att avnjuta en förstklassig affärslunch som verkligen kommer att skicka dina smaklökar direkt till sjunde himlen.

Våra affärsluncher serveras i vår matsal, som är speciellt avsedd för affärsluncher. Den serveras i gemenskap, men vi har alltid gott om luft mellan borden när vi har flera lunchsällskap för att garantera att ni ändå får den avskildhet som ni behöver för ert möte.

Vår serveringspersonal och våra trevliga lunch värdar står redo att ta hand om er.

Vad ingår i Restaurang Westmans affärsluncher?

I våra affärsluncher ingår alltid:

 • Sallad,
 • Bröd/smör,
 • Lättöl/mineralvatten,
 • Kaffe, te,
 • Efterrättsbuffé

Vi använder alltid närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i möjligaste mån.

Här på Restaurang Westman har ni alltid uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Och vad kan vi välja att äta?

Här finner du vår meny för affärsluncher

Och om någon i vårt sällskap har matallergier?

Om det finns några problem med vad någon eller några i ert sällskap kan äta – så är det inga problem. Vare sig det gäller allergier, matintolerans eller preferenser av mat (t.ex. jordnöts- eller nötallergiker, gluten- eller laktosintolerans, vegetarisk eller vegansk mat, etc).

Låt oss bara veta, i god tid, så ordnar vi någonting som passar gästen ifråga.

Speciellt viktigt är att vi i god tid får veta om någon person i ditt sällskap är extremt allergisk mot någonting som t.ex. jordnötter så att vi kan planera våra menyer korrekt.

Därmed kan vi arrangera så att inga rätter där t.ex. jordnötter ingår serveras i våra matsalar under just er dag på Westmanska. Men för att kunna garantera det, så behöver vi viss framförhållning så vi är tacksamma om ni i så fall meddelar oss detta i god tid.

Westmanska Palatset erbjuder dig bästa läget för affärsluncher i Stockholm!

Välrenommerade Restaurang Westman här i Westmanska Palatset serverar förstklassiga affärsluncher i bästa läget i Stockholm.

 • Vi finns i kvarteret mellan Drottninggatan och Adolf Fredriks Kyrka, inom bekvämt promenadavstånd från såväl tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan som pendeltågsstationen Stockholm City och Stockholms Centralstation.Mer centralt än så kan det väl knappast bli?

Varmt välkommen att boka din affärslunch hos oss!

Affärslunch för alla – på Westmanska Palatset

Affärslunch för alla, med allas behov i fokus, gör att affärslunchen blir en tillfredsställande och angenäm upplevelse för alla deltagare i den affärslunch som du planerar.

Det är därför som vi strävar efter att våra affärsluncher, som serveras på välrenommerade Restaurang Westman, skall passa lika bra för alla.

Därför så har vi:

 • En fräsch och modern matsal i anrik miljö för alla typer av konferens- och affärsluncher.
 • En centralt belägen och lättillgänglig matsal för affärsluncher, som det är lätt att ta sig till också om man åker kollektivt.
 • En matsal för affärsluncher som givetvis är handikappanpassad och tillgänglig för alla, oavsett funktionshinder.
 • Tillgång till handikapptoaletter i anslutning till matsalen.
 • Möjlighet att möblera efter era behov (framkomlighet för rullstol, plats för rullstol vid bordet, utrymme för att parkera en rullator så att den finns till hands för den som behöver den utan att vara i vägen vid serveringen).
 • Givetvis alltid möjlighet att möta särskilda behov när det gäller mat.
 • Alltid möjlighet att erbjuda vegetariska eller veganska alternativ.
 • Självklart möjlighet att ta särskild hänsyn till alla former av matallergier eller födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost).

I välrenommerade Restaurang Westman så erbjuder vi dig och ditt sällskap förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder konferens- och affärsluncher och trerättersmiddagar – och vi kan garantera att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

Vi har givetvis alltid möjlighet att anpassa våra menyer med hänsyn till eventuella matallergier och födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost) vid behov. Det finns givetvis också alltid möjlighet att välja vegetariska och veganska alternativ, även om de kanske inte alltid står med som alternativ på menyn på hemsidan.

Vi vill att du och ditt sällskap skall känna er trygga och bekväma här hos oss så att ni kan fokusera på ert möte – och njuta av måltiden. Så låt oss veta vad ni behöver för att er affärslunch skall bli den den bästa möjliga upplevelsen för alla deltagare!

Vi var ett stort utbud av maträtter – Matallergier

Om det finns några problem med vad någon eller några i ditt sällskap kan äta – så är det inga problem. Vare sig det gäller allergier, matintolerans eller preferenser av mat (t.ex. jordnöts- eller nötallergiker, gluten- eller laktosintolerans, vegetarisk eller vegansk mat, etc.

Låt oss bara veta, i god tid, så ordnar vi någonting som passar gästen ifråga.

Speciellt viktigt är det att vi i så god tid som möjligt får veta om någon av personerna i ditt sällskap är extremt allergisk mot någonting, som t.ex. jordnötter, så att vi kan planera våra menyer korrekt. Därmed så kan vi arrangera så att inga rätter där t.ex. jordnötter ingår överhuvudtaget kommer att serveras i våra matsalar under just er dag på Westmanska.

 • För att kunna garantera detta så behöver vi dock viss framförhållning för planering, så vi är tacksamma om ni i så fall meddelar oss i god tid.
Boka visning av vår affärslunch matsal

Du kan givetvis boka en visning av vår affärslunch matsal om du så vill.

Här i Restaurang Westman i Westmanska Palatset så menar vi verkligen att vi serverar affärslunch för alla när vi säger att vi serverar affärslunch för alla.

Boka affärslunch

OBS!
Din bokning är bindande. Om du skulle vilja avboka er affärslunch här hos oss, så måste du göra det minst 48 timmar före den planerade starten av lunchen

Vi kontaktar dig och diskuterar alla vad och när och hur beträffande din affärslunch.

Om du redan vet allt detta så kan du givetvis fylla i formuläret på sidan om hur du planerar din affärslunch och skicka in det direkt till oss. Det är också en bokning, så du behöver då inte fylla i den här bokningen dessutom.

Varmt välkommen till Restaurang Westman på affärslunch!

HAR DU DU NÅGRA FRÅGOR?

Tveka i så fall inte att kontakta oss via telefon eller mail.