Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga
luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.
Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.
Pris från 120 kr per person

G = Glutenfri
L = Laktosfri

Vecka 51

Måndag

Brie fylld kycklingfilé med ris, tzatziki & gröna bönor (G) 120:-

Kapkummel med örtslungad potatis, vitvinsås & ångad broccoli (G) 120:-

Indisk kikärtsgryta med grönsaker, kokosmjölk & ris (G,L,Vegan) 110:-

Veckans Jultallrik: Janssons frestelse, Kallrökt lax, skärgårds sill, Senaps sill, stekt inlagd strömming, senapsås & gräddfil 120:-

Tisdag

Korvstroganoff med ris & saltgurka (G,L) 120:-

Torskrygg med gräslökssås koktpotatis & ångade morötter (G) 120:-

Falafel med tahinisås, ris & saltgurka (G) 110:-

Veckans Jultallrik: Janssons frestelse, Kallrökt lax, skärgårds sill, Senaps sill, stekt inlagd strömming, senapsås & gräddfil 120:-

Onsdag

Indisk kycklinggryta med linser, grönsaker & kokosmjölk samt ris (G,L) 120:-

Fisk fricassé med hummersås, kokt potatis & gröna bönor (G) 120:-

Raggmunk med svampsås, fetaost & ruccola (G) 110:-

Veckans Jultallrik: Janssons frestelse, Kallrökt lax, skärgårds sill, Senaps sill, stekt inlagd strömming, senapsås & gräddfil 120:-

Torsdag

Stängt

Fredag

Stängt

 

Affärslunch

Affärslunchen hålls i gemenskap i en lugn miljö på reserverade bord här på Restaurang Westman. Ni har alltid uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.
Ingår alltid sallad, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé, kaffe, te.
Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Pris per person 225 kr exkl. moms.

G = Glutenfri
L = Laktosfri

Måndag

Majskyckling med timjansky, rostad potatis & gröna bönor (G,L)

Tisdag

Ryggbiff med rödvinsås, stekt potatis & haricoverts (G,L)

Onsdag

Ugnsbakad laxfilé med rom/dill cremefraiche, kokt potatis & ångad broccoli (G)

Torsdag

Femöring på bankad  oxfilé, stekt ägg, lök, rostad potatis & rödvinsky (G,L)

Fredag

Halstrad tonfisk med stekt ris & soyadressing (L)

 

Två- eller Trerättersmiddag

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Kombinera din egen 2- eller 3-rätters, välj en av följande förrätt, varmrätt och/eller dessert.

Förrätt
Råraka med créme fraiche, löjrom, rödlök, citron & dill 179 kr
Vin: Last Night a Riesling Saved my Life, Tyskland

Halstrad pilgrimsmussla med purjolökspuré, friterad lök, fänkålscrudité samt skirat saffranssmör 179 kr
Vin: Rex Goliath Chardonnay, USA

Bifftartar med äggula, kapris, rödlök, körvel samt rosepeppar 169 kr
Vin: Fairview Chenin Blanc, Sydafrika

Kantarellsoppa med örtcreame 169kr
Vin: Poggio Grillo, Italien

Varmrätt
Stekt piggvar med jordärtkockpuré, brynt smör, pepparrot, stekt bacon samt krasse 320 kr
Rött vin: Poggio Anima Sangiovese, Italien
Vitt vin: Camden Park, Australien

Svampgratinerad oxfilé med timjansky, sparris samt stekt potatis 295 kr
Vin: Cantareus des Garrigues, Frankrike

Majskycklingfilé med porterkokta champinjoner samt bakad sötpotatis med grönkål
& ädelost 285 kr
Vin: Humilitat, Spanien

Fikoncarpaccio med parmesanpuffar, ruccola, hallonbalsamicokräm samt rostade
pinjenötter 280 kr
Vin: Rex Goliath Pinot Noir, Frankrike

Efterrätt
Crème Brûlée 125 kr

Key lime – paj i cocktailglas med färska jordgubbar samt riven vitchoklad 115 kr

Vaniljpanacotta med äppelkakscrunch, färska bär samt halloncoulis 120 kr

Ingefärspäron med kanel, mynta samt vaniljglass 125 kr

*Rekommenderade viner är framtagna av vår sommelier