Våra konferensrum och möteslokaler

Vi erbjuder konferens- och möteslokaler för alla typer av tillfällen. Vårt minsta konferensrum, Josefina, tar upp till åtta personer i styrelsesittning och passar utmärkt för det lilla mötet. Vårt största rum, hörsalen Bryggarkungen, tar upp till 140 personer och sedan har vi allt däremellan. Vårt mest unika lokal är Bellman som inhyser en mysig vinkällare. Samtliga våra konferensrum, utom Bellman, har stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp. Den uppiggande effekten detta ger i kombination med att lokalerna är moderna och fräscha gör att Westmanska Palatset är en väldigt representativ plats att ha sina konferenser på. Rummen är dessutom utrustade med den senaste tekniken och vi erbjuder allt ni kan tänka er för att ert evenemang ska bli lyckat.

Era nästa konferenser

Boka era kommande konferenser hos oss på Westmanska Palatset. Vi är en konferensanläggning mitt i centrala Stockholm som kan erbjuda er helhetspaket för er nästa dagskonferens eller branschdag. Tack vare anslutande Restaurang Westman kan vi förutom konferenslokalerna även erbjuda förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder affärs-/konferensluncher och trerättersmiddagar och våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

Teknik och utrustning i konferensrummen

Alla våra konferens- och mötesrum är utrustade med den senaste tekniken. Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant och i kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE levererar vi en mediaupplevelse i det absoluta toppskiktet. Konferens- och mötesrummen är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar så hjälpen snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar. Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi. Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor till deltagarna. Alla konferens- och mötesrum (förutom vinkällaren Bellman) samt vår hörsal Bryggarkungen är försedda med fönster som ger en ljus och fräsch atmosfär. Det naturliga ljusinsläppet har dessutom en uppiggande effekt vilket är fantastiskt skönt framåt småtimmarna på eftermiddagen efter en lång konferensdag.

Bokningsförfrågan