• Adress: Holländargatan 17 | Wallingatan 2
 • Ring oss: 08-121 530 50
 • Mail: info@westmanska.se

Konferens

Konferens

Lokaler

Lokalkostnaden baseras på säsong, veckodag, antal bokade tillfällen per gång samt om ni är avtalskunder. Kontakta oss för offert.

Heldag 08.00 – 17.00
Halvdag: 08.00 – 12.00 eller 13.00 – 17.00
Kväll: 18.00 – 21.00

Hela anläggningen omfattas av ett trådlöst nätverk som är kostnadsfritt att använda. Hastighet är 100 Mbit/s.

Våra konferensrum och möteslokaler

Konferens: Westmanska Palatset erbjuder moderna och fräscha konferens- och möteslokaler i anrik miljö för alla typer av möten, konferenser och event.

Vårt minsta konferensrum tar upp till åtta personer i styrelsesittning och passar utmärkt för det lilla mötet. Vårt största rum, vår hörsal, tar upp till 140 personer och sedan har vi allt däremellan. Vår mest unika lokal är Bellman som inhyser en mysig vinkällare.

Alla våra konferensrum, utom vinkällaren Bellman, har stora och höga fönster för maximalt ljusinsläpp av naturligt ljus. Den uppiggande effekten detta ger, i kombination med att lokalerna är moderna och fräscha gör att Westmanska Palatset är en väldigt representativ plats att konferera på. Rummen är dessutom utrustade med den senaste tekniken och vi erbjuder allt ni kan tänka er för att ert evenemang ska bli lyckat.

Teknik och utrustning i konferensrummen

Alla våra konferens- och mötesrum är utrustade med den senaste tekniken en modern konferens kan tänkas behöva.

 • Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant.
 • I kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE levererar vi därför en media upplevelse i det absoluta toppskiktet.
 • Konferens- och mötesrummen är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar, så hjälpen snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar.
 • Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi.
 • Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor till deltagarna.

Alla konferens- och mötesrum (förutom vinkällaren Bellman) är försedda med fönster som ger en ljus och fräsch atmosfär. Det naturliga ljusinsläppet har dessutom en uppiggande effekt, vilket är fantastiskt skönt framåt eftermiddagen under långa konferensdagar.

Varmt välkommen till Westmanska Palatset för din nästa konferens!

Bokningsförfrågan

  Planritning

  planritning konferens westmanska palatset