Företagsevent som gör skillnad för dig

varje företagsevent är en utmaning

Planera företagsevent blir ofta en väldigt stor utmaning, speciellt för den som är ovan att planera och utföra ett event. Som företagsägare så vill man att det skall bli ett bestående intryck som gärna pratas om flera år efteråt av personalen.

Bestående intryck som varar längre

Håll ert nästa företagsevent på Westmanska Palatset i Stockholm så kan våra kunniga konferensvärdar planerar ert företagsevent med er för bestående intryck.
Vi kan hjälpa er oavsett om ni vill hålla en Kick-off eller en fullspäckad konferensdag med aktiviteter.
Det är mest fantasin som sätter gränser för möjligheterna runt eventet.
Tillsammans med vår festvåning, vår fina innergård och våra konferensrum kan vi leverera en helhetslösning för ert företag.
Varmt välkomna till Westmanska Palatset och några av centrala Stockholms absolut finaste festlokaler.

Vi kan helt enkelt företagsevent

Vi hjälper till att arrangera företagsevent i Stockholm eller arrangemang efter era önskemål vare sig det är heldagslösningar med aktiviteter eller galamiddagar med underhållning.
På vår festvåning i kombination med vår inbjudande innergård kan vi arrangera de flesta typer av evenemang, både stora som små.
Vi gör helt enkelt din hantering av ditt event enkelt med både planering före som efterhantering men självklart också under med aktiva konferensvärdar.
Våra konferensvärdar hjälper dig och dina besökare få det mest ut av ditt event medans du är i våra lokaler.
Dina gäster är våra gäster och tillsammans gör vi ett event som dina besökare och personal kommer tackar dig för efteråt.

Kontakta oss för frågor runt företagsevent

Vi kan verkligen hjälpa dig att förplanera ditt event med kunskap redan idag.
Om ni är intresserade är ni välkomna att boka en visning och ett kostnadsfritt möte med någon av våra koordinatorer för att titta på era behov och önskemål runt ditt företagsevent.

Företagsevent

FÖRETAGSEVENT

Kontakta oss:  info@westmanska.se