previous arrow
next arrow
Slider

Konferens Stockholm City? Vi har charmiga lokaler i hjärtat av Stockholm!

Konferens Stockholm City med närhet till allt och underbara inspirerande, lokaler för dig och ditt sällskap. Vi skapar ett möte som är utöver det vanliga.

Vi inbjuder dig att upptäcka Westmanska Palatset, som ligger centralt i kvarteren kring Adolf Fredriks Kyrka. Vi kan erbjuda dig en förstklassig konferensanläggning, som finns mitt i hjärtat av Stockholm. Vilket ger att dina besökare har lätt att hitta till din konferens.

Westmanska Palatset har en fantastisk atmosfär och samtidigt inspirerande miljö att konferera i, vilket ger att våra kunder återkommer till oss år efter år.

Många av våra kunder har sin verksamhet i Stockholms City. Våra kunder är allt ifrån företag, myndigheter, organisationer och flera av dem har trivts så bra hos oss att de bokar nya konferenser om och om igen.

Så varför inte följa deras exempel och kontakta oss för att diskutera er nästa konferens?

Westmanska Palatset är dessutom en levande kulturinstitution, byggnaden uppfördes redan år 1799 – 1800 och har en rik och spännande historia som du kan läsa mer om här.

Vi erbjuder dig som vill ha konferens i Stockholm City:

  • En förstklassig konferensanläggning i centrala Stockholm
  • En välrenommerad restaurang i direkt anslutning till konferenslokalerna
  • Förtäring på en helt annan nivå än de flesta andra konferensanläggningar
  • Bekväma konferensrum, de flesta med fri möblering för att kunna möta era specifika behov
  • Konferensrum som är utrustade med all den senaste tekniken en modern konferens kan tänkas behöva
  • Service på högsta nivå med underbara konferensvärdar
  • Konferens i en härlig och inspirerande historisk miljö i hjärtat av Stockholm

Konferenslunch Stockholm city i en klass för sig

Tack vare Restaurang Westman som finns i direkt anslutning till våra konferenslokaler, så kan vi dessutom erbjuda er förtäring på allra högsta nivå.

Vi erbjuder:

  • Affärs- och konferensluncher
  • Trerättersmiddagar

Vi kan lova att våra fantastiska kockar kommer se till så att era smaklökar i samma höga grad, som palatsets konferenslokaler kommer att stimulerar era övriga sinnen.

 

Konferensrum Stockholm City? Vi är ditt val när du vill konferera i hjärtat av Stockholm!

I Westmanska Palatset så konfererar du i hjärtat av Stockholm. Bara några minuters promenad ifrån tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan så finner du våra representativa konferensrum. Vi finns även bara ett par minuters promenad ifrån den nya pendeltågsstationen i Stockholm City.

Vårt minsta konferensrum tar upp till åtta personer, det största upp till 140. Rummen är moderna och fräscha, de flesta av dem har dessutom flexibel möblering. Rummen är dessutom utrustade med all den senaste tekniken som du kan behöva vid en konferens idag. Byggnadens ålder och karaktär ger våra konferenslokaler en trivsam och inspirerande atmosfär att konferera i.

Oavsett vad för evenemang du har i åtanke, så kan vi alltid bemöta era önskemål. Våra trevliga konferensvärdar finns alltid till hands om du skulle behöva hjälp med någonting.

När du vill hålla en representativ och prisvärd dagkonferens i Stockholm. Konferenslokal Stockholm City för ditt behov!

Låt oss fresta er med prisvärda dagkonferenser i ett attraktivt läge i centrala Stockholm. Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholms City, mellan Drottninggatan och Adolf Fredriks Kyrka. Mer centralt än så kan det knappast bli.

För den som åker kollektivt, så är det t.ex. bekvämt med promenadavstånd ifrån tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget. Vi är även inom promenadavstånd från den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen. Vi erbjuder helhetslösningar för er nästa dagkonferens eller branschdag.

Vi hjälper er hela vägen, från början till slut, till en lyckad konferens.

 

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker att boka konferens Stockholm City!

Bokningsförfrågan