Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga
luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.
Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.
Pris 125 kr per person

GF = Glutenfri
LF = Laktosfri

 

 

Vecka 8

Måndag

Stekt chorizo med kokta gröna linser, potatismos & rotfrukter samt senap (GF/LF)

Gravad lax med stuvad potatis, citron & gröna ärtor (GF/LF)

Chili sin carne med ris toppas med koriander, lime & rostad lök (GF/Vegan)

Kycklingsoppa med rotfrukter, rödcurry & kokosmjölk toppas med glasnudlar, koriander chili & lime (GF/LF)

Ricotta/spenat tortellini med ostsås toppas med cocktailtomater, gröna ärtor & basilika

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon (GF/LF)

Smörstekt torskfilé med ris, kall dillsås toppas med svamp, lök & bacon blandning (GF/LF)

Svampstroganoff med ris & saltgurka (GF/Vegan)

Kycklingsoppa med rotfrukter, rödcurry & kokosmjölk toppas med glasnudlar, koriander chili & lime (GF/LF)

Ricotta/spenat tortellini med ostsås toppas med cocktailtomater, gröna ärtor & basilika

Onsdag

Pannbiff med skysås, rosmarinrostad potatis & picklad rödlök (LF)

Posherad koljafilé med citronsmör, potatismos, kapris, pinjenötter samt gröna ärtor (GF)

Bönbiff med gräddsås, potatismos, gröna ärtor & rårörda lingon

Kycklingsoppa med rotfrukter, rödcurry & kokosmjölk toppas med glasnudlar, koriander chili & lime (GF/LF)

Ricotta/spenat tortellini med ostsås toppas med cocktailtomater, gröna ärtor & basilika

Torsdag 

Korvstroganoff med ris & saltgurka (GF/LF)

Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås, gröna ärtor & citron (LF)

Crepes fyllda med brieost, rostade nötter & saffranskokta päron serveras med syrlig myntasallad & saffransirap (LF)

Kycklingsoppa med rotfrukter, rödcurry & kokosmjölk toppas med glasnudlar, koriander chili & lime (GF/LF)

Ricotta/spenat tortellini med ostsås toppas med cocktailtomater, gröna ärtor & basilika

Fredag 

Stekt flankstek med honungsrostade rotfrukter, rödvinsky & chimichurri (GF/LF)

Mustig fiskgryta med scampi, saffran serveras med kokt potatis & aioli (GF/LF)

Kikärtsbiffar med ris & tzatziki samt gröna ärtor

Kycklingsoppa med rotfrukter, rödcurry & kokosmjölk toppas med glasnudlar, koriander chili & lime (GF/LF)

Ricotta/spenat tortellini med ostsås toppas med cocktailtomater, gröna ärtor & basilika