Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga
luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.
Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.
Pris 120 kr per person

GF = Glutenfri
LF = Laktosfri

 

 

Vecka 38

Måndag

Boeuf bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner, morötter, syltlök, samt potatismos (GF/LF)

Posherad torskfilé med dillslungad potatis, vitvinsås, sockerärtor samt citron (GF/LF)

Falafel med ris, hummus & friterade ostrullar

Gnochi med rödvin- och salviabräserad högrev, toppas med parmesanost och ruccola (LF)

Gravlaxsallad med kokt potatis, cocktailtomater, citron, kokt ägg, rädisor, gurka samt gravlaxsås (GF/LF)

Tisdag

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & rårörda lingon (GF/LF)

Piccata på sej med ris & tomatsås (LF)

Auberginegryta med tomater samt ris (GF/LF/Vegan)

Gnochi med rödvin- och salviabräserad högrev, toppas med parmesanost och ruccola (LF)

Gravlaxsallad med kokt potatis, cocktailtomater, citron, kokt ägg, rädisor, gurka samt gravlaxsås (GF/LF)

Onsdag

Pannbiff med grönpepparsås, potatismos & rårörda lingon (LF)

Kapkummelfilé med pepparrotsås samt potatis & ångad broccoli (GF/LF)

Kikärtsgryta i rödcurrysås med ris (GF/LF/Vegan)

Gnochi med rödvin- och salviabräserad högrev, toppas med parmesanost och ruccola (LF)

Gravlaxsallad med kokt potatis, cocktailtomater, citron, kokt ägg, rädisor, gurka samt gravlaxsås (GF/LF)

Torsdag

Viltskavspanna med champinjoner, kantareller, ostronskivling, potatismos & svartvinbärsgelé (GF/LF)

Panerad fisk med remouladsås, kokt potatis, gröna ärtor & citron (LF)

Majsplättar med koktpotatis & avokado chimichurri (GF)

Gnochi med rödvin- och salviabräserad högrev, toppas med parmesanost och ruccola (LF)

Gravlaxsallad med kokt potatis, cocktailtomater, citron, kokt ägg, rädisor, gurka samt gravlaxsås (GF/LF)

Fredag 

Helstekt tritip med honungsrostade rotfrukter, rödvinsky samt picklad rödlök (GF/LF)

Westmans fiskgryta med saffran, kokt potatis & aioli (GF/LF)

Libanesisk rotfruktsgryta med gröna ärtor samt ris (GF/LF/Vegan)

Gnochi med rödvin- och salviabräserad högrev, toppas med parmesanost och ruccola (LF)

Gravlaxsallad med kokt potatis, cocktailtomater, citron, kokt ägg, rädisor, gurka samt gravlaxsås (GF/LF)