Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga
luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.
Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.
Pris 120 kr per person

GF = Glutenfri
LF = Laktosfri

 

 

Vecka 47

Måndag

Bräckt kassler med potatispytt, svampsås & ångad haricots verts (GF/LF)

Rödbetsgravad lax med stuvad potatis & gulbetor, citron samt gröna ärtor (GF/LF)

Bakad sötpotatis med stuvade trattkantareller, västerbottenost, rödlök samt gräslök (GF/LF)

Krämig pestopasta toppas med parmesanost, rostade pinjenötter, cocktailtomater & parmaskinka (LF)

Grön ärtsoppa toppas med kokt ägg, gröna ärtor samt pepparrotscréme (GF)(LF utan pepparrotscréme)

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon (GF/LF)

Koljarygg med potatismos, svampsås & stekt bacon (GF/LF)

Blomkåls korma med ris toppas med koriander & rödlök (GF/LF/Vegan)

Krämig pestopasta toppas med parmesanost, rostade pinjenötter, cocktailtomater & parmaskinka (LF)

Grön ärtsoppa toppas med kokt ägg, gröna ärtor samt pepparrotscréme (GF)(LF utan pepparrotscréme)

Onsdag

Köttbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon (LF)

Ugnsbakad torskfilé med vitvinsås, kokt potatis, citron & ångad haricots verts (GF/LF)

Kikärtsbullar med gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon (LF/Vegan)

Krämig pestopasta toppas med parmesanost, rostade pinjenötter, cocktailtomater & parmaskinka (LF)

Grön ärtsoppa toppas med kokt ägg, gröna ärtor samt pepparrotscréme (GF)(LF utan pepparrotscréme)

Torsdag

Biff stroganoff med kantareller, ris & saltgurka (GF/LF)

Mandelpanerad fisk med kall dillsås, kokt potatis, gröna ärtor & citron

Zucchinibiffar med tzatsiki, ris & fänkålscrudité

Krämig pestopasta toppas med parmesanost, rostade pinjenötter, cocktailtomater & parmaskinka (LF)

Grön ärtsoppa toppas med kokt ägg, gröna ärtor samt pepparrotscréme (GF)(LF utan pepparrotscréme)

Fredag 

Skomakarlåda med potatismos, bacon & purjolök (GF/LF)

Havets wallenbergare med kokt potatis, skirad smör, gröna ärtor & rårörda lingon (GF/LF)

Svamp & rotfruktsgratäng toppas med fetaost & ruccola (GF/LF)

Krämig pestopasta toppas med parmesanost, rostade pinjenötter, cocktailtomater & parmaskinka (LF)

Grön ärtsoppa toppas med kokt ägg, gröna ärtor samt pepparrotscréme (GF)(LF utan pepparrotscréme)