previous arrow
next arrow
Slider

Konferensrum med hög standard i hjärtat av stan

Konferensrum: Om du söker efter bekväma och trivsamma konferensrum i centralt läge i Stockholm för prisvärda dagkonferenser så behöver du inte leta längre. I så fall är Westmanska Palatset konferensanläggningen du söker.

Vi erbjuder konferensrum och möteslokaler med stil och all modern teknik och utrustning, för alla typer av tillfällen. Från det lilla arbetsmötet till stora seminarier i vår hörsal.

Vårt minsta konferensrum tar upp till åtta personer i styrelsesittning och passar utmärkt för det lilla mötet. Sedan kan vi erbjuda er en rad olika alternativ ända upp till vår hörsal, som tar upp till hundrafyrtio personer.

Bokningsförfrågan

Våra konferensrum

 

Söker du fräscha och ljusa konferensrum Stockholm?

Samtliga våra konferensrum, med undantag för just Bellman, har stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp. Det härliga ljusinsläppet ger en uppiggande effekten för konferensdeltagarna under långa konferensdagar.

Våra konferensrum är moderna och fräscha, vilket gör att Westmanska Palatset till en väldigt representativ plats att ha sina konferenser på.

Alla rum är dessutom utrustade med den senaste tekniken för att ert evenemang ska bli lyckat.

  • Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant och i kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE levererar vi en mediaupplevelse i det absoluta toppskiktet.
  • Konferens- och mötesrummen är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar så hjälpen snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar.
  • Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi.

Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor till deltagarna.

 

Boka konferensrum för era kommande dagkonferenser här på Westmanska Palatset

Vi är en konferensanläggning mitt i centrala Stockholm som kan erbjuda er helhetspaket för er nästa dagkonferens eller branschdag.

Tack vare anslutande Restaurang Westman kan vi förutom konferenslokalerna även erbjuda förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder affärs-/konferensluncher och trerättersmiddagar och våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

Varmt välkomna till Westmanska Palatset härnäst som du söker konferensrum.