previous arrow
next arrow
Slider

Konferenslokaler för alla – vid alla tillfällen!

Konferenslokaler för alla: Här på Westmanska Palatset så erbjuder vi fräscha och moderna konferens- och möteslokaler i anrik miljö för alla typer av tillfällen. Från det lilla arbetsmötet för en mindre grupp till riktigt stora seminarier och föreläsningar för upp till 140 personer i vår fantastiska hörsal.

Konferenslokal för alla, centralt i Stockholm

Westmanska Palatset är en modern konferensanläggning med hög standard, mitt i centrala Stockholm. Vi kan erbjuda er helhetspaket för er nästa dagkonferens eller branschdag.

Här är det nära till allt och det är lätt att ta sig hit om man åker kollektivt. Westmanska Palatset ligger inom bekvämt promenadavstånd till och från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan vid gröna linjen. Vi är även inom promenadavstånd från nya pendeltågsstationen Stockholm City samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg och Arlanda Express.

Lättillgänglig konferenslokal för möten i stan

Våra konferensrum och möteslokaler är, med undantag för lokalen Bellman (som är belägen en halvtrappa ned) givetvis handikappanpassade.

Konferensrum för alla grupper och alla slags event

Med moderna och fräscha konferensrum, sin anrika miljö och sitt centrala läge är Westmanska Palatset en attraktiv och representativ plats att hålla sina konferenser och andra event på.

Samtliga konferensrum:

 • Är utrustade med den senaste tekniken som en modern konferens kan behöva.
 • Har (med undantag för konferensrummet/vinkällaren Bellman) stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp.
 • Är fräscha och moderna och ger ett representativt intryck.

Teknik och utrustning i konferensrummen:

 • Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant.
 • I kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE så levererar vi en mediaupplevelse i det absoluta toppskiktet.
 • Samtliga konferens- och mötesrum är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar så att hjälp snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar.
 • Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi.
 • Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor till deltagarna.

Förtäring:

 • Tack vare välrenommerade Restaurang Westman, som ligger i direkt anslutning till vår konferensanläggning, så kan vi erbjuda förtäring på högsta nivå.
 • Vi erbjuder affärs-/konferensluncher och trerättersmiddagar och vi kan lova att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.
 • Vi har givetvis möjlighet att anpassa förtäringen med hänsyn till matallergier och födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost) vid behov. Det finns givetvis också vegetariska alternativ.

 

Boka visning av konferenslokaler

Du kan givetvis också boka en visning av vår konferensanläggning.

Westmanska Palatset har konferenslokaler för alla.

Bokningsförfrågan