• Adress: Holländargatan 17 | Wallingatan 2
  • Ring oss: 08-121 530 50
  • Mail: info@westmanska.se

Konferens Söderort

Konferens Söderort

Konferens Söderort

Konferens Söderort: Söker du konferenslokaler i Söderort eller Stockholm?

Visst har Söderort sin charm, och kanske framförallt sin närhet, men vi vill inbjuda dig att upptäcka Westmanska Palatset i centrala Stockholm.

Westmanska Palatset, som uppfördes 1799 -1800, erbjuder en fantastisk miljö att konferera i. Palatset har en unik historia som du kan läsa mer om här.

Vi erbjuder dig en förstklassig konferensanläggning i hjärtat av Stockholm med vår restaurang i direkt anslutning. Det gör att vi kan erbjuda våra konferensgäster förtäring på en helt annan nivå än konferensanläggningar som saknar en förstklassig restaurangdel.

Konferenslokal i Norrmalm för verksamheter från Söderort

I Westmanska Palatset konfererar du i hjärtat av Stockholm. Bara några minuters promenad från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan eller från nya pendeltågsstationen Stockholm City finner du våra representativa konferensrum.

Rummen är moderna och fräscha samtidigt som byggnadens ålder ger dem en trevlig atmosfär. Det minsta rummet tar upp till åtta personer och det största upp till 140, så oavsett evenemang kan vi bemöta era önskemål.

Många av våra konferensrum har fri möblering, vilket ger en total flexibilitet när det kommer till att möta era behov. Rummen är naturligtvis utrustade med all den senaste tekniken för ett lyckat evenemang.

Boka lokal för dagkonferenser för verksamheter från Söderort

Låt oss fresta er med dagkonferenser i ett attraktivt läge i centrala Stockholm. Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholms city, mellan Adolf Fredriks Kyrka och Drottninggatan. Mer centralt så kan det knappas bli. För den som åker kollektivt så är det t.ex. bekvämt promenadavstånd från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan. Vi är även inom promenadavstånd från den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen, för prisvärda dagkonferenser. Vi erbjuder helhetslösningar för er nästa dagskonferens eller branschdag. Vi hjälper er hela vägen, från början till slut, för en lyckad konferens.

Boka era kommande konferenser hos oss på Westmanska Palatset.

Konferensluncher i en klass för sig!

Tack vare anslutande Restaurang Westman kan vi dessutom även erbjuda förtäring på högsta nivå.

Vi erbjuder:

  • Affärs- och konferensluncher
  • Trerättersmiddagar

Vi kan nästan garantera att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar!

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker konferens Söderort.