Konferens Norrtull

Konferens Norrtull

Konferens Norrtull: Är det just Norrtull som är det avgörande kriteriet för ditt val av konferensanläggning i Stockholm inför er nästa dagkonferens?

I annat fall inbjuder vi dig att upptäcka Westmanska Palatset, i kvarteret intill Adolf Fredriks Kyrka. Vi erbjuder dig en förstklassig konferensanläggning i hjärtat av Stockholm.

Välkommen!

Konferenslokaler i Norrmalm för verksamheter från Norrtull

Vi har genom åren haft många trevliga konferensgäster i våra underbara konferenslokaler här på norra Norrmalm. Företag, myndigheter, organisationer etc från såväl Norrtull som övriga Stockholm med omnejd. Flera av våra gäster har trivts så bra hos oss att de sedan återkommit till oss för nya konferenser.

Så varför inte göra som dessa företag och organisationer redan har gjort och kontakta oss för att diskutera er nästa dagkonferens?

Vi erbjuder dig:

  • En förstklassig konferensanläggning, i attraktivt läge, i hjärtat av Stockholm.
  • En välrenommerad restaurang, Restaurang Westman, i direkt anslutning till konferenslokalerna.
  • Förtäring på en helt annan nivå än de flesta andra konferensanläggningar kan erbjuda.
  • Bekväma konferensrum, med den senaste tekniken, som enkelt anpassas efter dina behov.
  • Flexibel möblering i de flesta rummen.
  • Service på högsta nivå med underbara konferensvärdar.
  • Konferens i en härlig och inspirerande historisk miljö mitt på Norrmalm.

Westmanska Palatset erbjuder en anrik, historisk miljö att konferera i. Palatset, som uppfördes 1799 – 1800, har en rik och fascinerande historia som du kan läsa mer om här.

Konferensluncher för verksamheter från Norrtull

Tack vare välrenommerade Restaurang Westman, som ligger i direkt anslutning till våra konferenslokaler, så kan vi dessutom erbjuda våra konferensgäster förtäring på en nivå få andra konferensanläggningar kan matcha.

Vi erbjuder:

  • Affärs- och konferensluncher
  • Trerättersmiddagar

Och vi garanterar att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar!

Konferensrum Norrtull: På jakt efter lokaler för er nästa dagkonferens i Stockholm?

Bara några minuters promenad från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan finns våra representativa konferensrum. Det samma gäller också från nya pendeltågsstation Stockholm City.

Våra rum är moderna och fräscha, de flesta av dem har flexibel möbleringsmöjligheter efter dina behov. Vårt minsta konferensrum tar upp till åtta personer, det största upp till 140 personer.

De flesta av våra rum har flexibel möblering, så oavsett vad slags evenemang ni har i åtanke så kan vi möta era önskemål beträffande möblering av ert konferensrum. Rummen är givetvis utrustade med all den senaste tekniken som kan behövas för att genomföra en lyckad konferens.

Konferenslokal Norrtull: Boka konferens i hjärtat av Stockholm!

Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholm City, mellan Adolf Fredriks Kyrka och Drottninggatan. Mer centralt än så kan det väl knappas bli?

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen, för alla typer av företagsevenemang. Om du söker prisvärda konferenslokaler för dagkonferenser eller branschdagar i hjärtat av Stockholm så erbjuder vi helhetslösningar för ett lyckat event.

För den som åker kollektivt så är det t.ex. bekvämt promenadavstånd från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan. Vi är även inom promenadavstånd från nya pendeltågsstation Stockholm City och därifrån är det bara ett stenkast till Stockholms Central, med fjärrtåg och Arlanda Express, vilket gör oss lättillgängliga även för konferensgäster från resten av landet.

I Westmanska Palatset konfererar du verkligen i hjärtat av Stockholm.

Välkommen att boka din nästa konferens hos oss!

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker konferens Norrtull.

HAR DU DU NÅGRA FRÅGOR?

Tveka i så fall inte att kontakta oss via telefon eller mail.