Konferens Norrort

Konferens Norrort

Konferens Norrort: Söker du konferenslokaler i Stockholm eller Norrort?

Vi inbjuder dig att upptäcka Westmanska Palatset i centrala Stockholm. Vi erbjuder dig en förstklassig konferensanläggning i hjärtat av Stockholm med vår restaurang i direkt anslutning. Det gör att vi kan erbjuda våra konferensgäster förtäring på en helt annan nivå än konferensanläggningar som saknar en förstklassig restaurangdel.

Westmanska Palatset, som uppfördes 1799 -1800, erbjuder en fantastisk miljö att konferera i. Palatset har en unik historia som du kan läsa mer om här.

Konferenslokal i Norrmalm för verksamheter från Norrort

I Westmanska Palatset konfererar du i hjärtat av Stockholm. Bara några minuters promenad från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan eller från nya pendeltågsstation Stockholm City finner du våra representativa konferensrum.

Rummen är moderna och fräscha samtidigt som byggnadens ålder ger dem en trevlig atmosfär. Det minsta rummet tar upp till åtta personer och det största upp till 140, så oavsett evenemang kan vi bemöta era önskemål.

Många av våra konferensrum har fri möblering, vilket ger en total flexibilitet när det kommer till att möta era behov. Rummen är givetvis utrustade med all den senaste tekniken ni kan tänkas behöva för att ert evenemang ska bli lyckat.

Boka lokal för dagkonferenser för verksamheter från Norrort

Låt oss fresta er med dagkonferenser i ett attraktivt läge i centrala Stockholm. Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholms city, mellan Adolf Fredriks Kyrka och Drottninggatan. Mer centralt så kan det knappas bli.

För den som åker kollektivt så är det t.ex. bekvämt promenadavstånd från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan. Vi är även inom promenadavstånd från den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen, för prisvärda dagkonferenser. Vi erbjuder helhetslösningar för er nästa dagkonferens eller branschdag. Vi hjälper er hela vägen, från början till slut, för en lyckad konferens.

Boka era kommande konferenser hos oss på Westmanska Palatset.

Affärs- och konferensluncher i en klass för sig!

Tack vare välrenommerade Restaurang Westman i anslutning till konferensanläggningen så kan vi erbjuda förtäring på högsta nivå.

Vi erbjuder:

  • Affärs- och konferensluncher
  • Trerättersmiddagar

Och vi kan nästan garantera att våra kockar kommer att tillfredsställa era smaklökar.

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker konferens Norrort.

HAR DU DU NÅGRA FRÅGOR?

Tveka i så fall inte att kontakta oss via telefon eller mail.