Kontakta oss så hjälper vi dig med ert nästa företagsevent här på Westmanska Palatset
Slider
Håll ert nästa företagsevent på Westmanska Palatset. Vi kan hjälpa er oavsett om ni vill hålla en Kick-off eller en fullspäckad konferensdag med aktiviteter. Tillsammans med vår festvåning, vår fina innergård och våra konferensrum kan vi leverera en helhetslösning för ert företag.

Varmt välkomna till Westmanska Palatset och några av centrala Stockholms absolut finaste festlokaler. Vi hjälper till att arrangera arrangemang efter era önskemål vare sig det är heldagslösningar med aktiviteter eller galamiddagar med underhållning. På vår festvåning i kombination med vår inbjudande innergård kan vi arrangera de flesta typer av evenemang, både stora som små.

Om ni är intresserade är ni välkomna att boka en visning och ett kostnadsfritt möte med någon av våra koordinatorer för att titta på era behov och önskemål.

Bokningsförfrågan

Våra eventvåningar och eventlokaler

Glassalen
Ljus lokal med glasväggar och i direkt anslutning till vår innergård samt till valvet.

Sittande: 80 personer
Mingel: 200 personer
Yta: 75 m²
Höjd: 3,1 m

Valvet
Vår ljusa och fräscha matsal som under dagtid är vår lunchrestaurang och under kvällar och helger möblerar vi om Valvet till att bli en del av vår festvåning.

Sittande: 140 personer
Mingel: 200 personer
Yta: 96 m²
Höjd: 2,8 m

Innergården
Vår härligt inbjudande innergård ligger i anslutning till Glassalen och passar alla typer av event. Ni har även möjlighet att använda vår utomhusbar.

Sittande: 200 personer
Mingel: 400 personer
Yta: 396 m²

Bellman
Vår allra mest unika konferenslokal, den ombonade vinkällaren Bellman, kan vid behov förvandlas till en intim matsal för mindre fester och middagar under kväller och helger.

Sittande: 14 personer
Mingel: 25 personer
Yta: 42 m²
Höjd: 2,7 m


Kontakta oss för en visning av våra festvåningar och festlokaler!

Välkommen till Westmanska palatset härnäst du söker en representativ festvåning!