Festvåning i anrik miljö

Festvåning i ett centralt läge, på en attraktiv adress i Stockholm, det är vad vi här på Westmanska Palatset erbjuder våra gäster. Vi bjuder med stolthet och glädje in er att festa och roa er kungligt tillsammans med era gäster i en representativ och anrik miljö i hjärtat av stan.

Festlokal och festvåning anpassade efter dina förutsättningar

Vare sig ni vill anordna en exklusiv middag, ett mingel eller ett fullspäckat event eller en firmafest för 700 personer, så har vi festlokalerna för er. Vi hjälper er från början till slut med vår serviceinriktade personal, projektledare, eventkoordinator och köksmästare. Bara berätta hur ni vill ha det så ordnar vi resten.

 

Bokningsförfrågan

[/box_default] [/one_third]

Våra festlokaler och festvåningar

Glassalen
Ljus lokal med glasväggar och i direkt anslutning till vår innergård samt till valvet.

Sittande: 80 personer
Mingel: 200 personer
Yta: 75 m²
Höjd: 3,1 m

Valvet
Vår ljusa och fräscha matsal som under dagtid är vår lunchrestaurang och under kvällar och helger möblerar vi om Valvet till att bli en del av vår festvåning.

Sittande: 140 personer
Mingel: 200 personer
Yta: 96 m²
Höjd: 2,8 m

Innergården
Vår härligt inbjudande innergård ligger i anslutning till Glassalen och passar alla typer av event. Ni har även möjlighet att använda vår utomhusbar.

Sittande: 200 personer
Mingel: 400 personer
Yta: 396 m²

Bellman
Vår allra mest unika konferenslokal, den ombonade vinkällaren Bellman, kan vid behov förvandlas till en intim matsal för mindre fester och middagar under kvällar och helger.

Sittande: 14 personer
Mingel: 25 personer
Yta: 42 m²
Höjd: 2,7 m


Kontakta oss för en visning av våra festvåningar och festlokaler!

Välkommen till Westmanska palatset härnäst du söker en representativ festvåning!