previous arrow
next arrow
Slider

Eventmöjligheter för alla

Eventmöjligheter för alla: Här på Westmanska Palatset så erbjuder vi fräscha och moderna konferens- och eventlokaler i anrik miljö för alla typer av event.

Eventlokal för alla, centralt i Stockholm

Westmanska Palatset är en modern event- och konferensanläggning med hög standard, mitt i centrala Stockholm. Vi kan erbjuda er prisvärda helhetspaket för nästa event som du planerar.

Här är det nära till allt och det är lätt att ta sig hit om man åker kollektivt. Westmanska Palatset ligger inom bekvämt promenadavstånd till och från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan vid gröna linjen. Vi är även inom promenadavstånd från nya pendeltågsstationen Stockholm City samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg och Arlanda Express.

Lättillgängliga eventlokaler för event mitt i stan

Våra konferensrum och eventlokaler är, med undantag för lokalen Bellman (som är belägen en halvtrappa ned) givetvis handikappanpassade. När vi säger att vi erbjuder eventmöjligheter för alla, så menar vi verkligen eventmöjligheter för alla.

Eventlokaler för alla - för alla grupper och alla slags event

Med moderna och fräscha konferens- och eventlokaler, sin anrika miljö och sitt centrala läge är Westmanska Palatset en attraktiv och representativ plats att hålla sina event, konferenser och andra sammankomster på.

Samtliga konferens- och eventlokaler:

 • Är utrustade med den senaste tekniken som en modern konferens kan behöva
 • Har (med undantag för konferensrummet/vinkällaren Bellman) stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp
 • Är fräscha och moderna och ger ett representativt intryck

Teknik och utrustning i konferensrummen:

 • Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant.
 • I kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE så levererar vi en mediaupplevelse i det absoluta toppskiktet.
 • Samtliga konferens- och eventlokaler är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar så att hjälp snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar.
 • Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi.
 • Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor till deltagarna.

Förtäring:

 • Tack vare välrenommerade Restaurang Westman, som ligger i direkt anslutning till vår event- och konferensanläggning, så kan vi erbjuda förtäring på högsta nivå.
 • Vi erbjuder affärs-/konferensluncher och trerättersmiddagar och vi kan lova att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.
 • Vi har givetvis möjlighet att anpassa förtäringen med hänsyn till matallergier och födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost) vid behov. Det finns givetvis också vegetariska alternativ.

Boka visning av event- och konferenslokaler

Du kan givetvis också boka en visning av vår event- och konferensanläggning inför det event du planerar. Westmanska Palatset har eventlokaler för alla tillfällen och alla typer av event - vilket ger fina eventmöjligheter för alla.

Bokningsförfrågan