Eventlokaler med hög standard i hjärtat av stan

Eventlokaler: Om du söker efter representativa eventlokaler i centralt läge i Stockholm så behöver du inte leta längre. Du har hittat rätt.

Westmanska Palatset är en event- och konferensanläggning med hög standard, fräscha lokaler och en rik atmosfär. Vi erbjuder mötes- och konferenslokaler med all modern teknik och utrustning, för alla typer av tillfällen. Vi hjälper dig att arrangera allehanda slags event i en representativ omgivning.

Ett event kan vara så mycket

  • Branschdagar?
  • Partnerdagar?
  • Kundevenemang?
  • Minimässor?
  • Seminarier?
  • Workshops?
  • Utbildningar?

Vad de olika eventformerna har gemensamt, är att de är specialarrangemang som på olika sätt genomsyras av kommunikation och information och skall då fungera som en plattform för överföring av värderingar och idéer.

Event hos Westmanska Palatset

Här på Westmanska Palatset erbjuder vi representativa lokaler i ett attraktivt läge för ditt nästa event. Vi är alltid redo att hjälpa dig med din eventplanering. Använd vår eventplanerare när du planerar ditt event här hos oss. Du är givetvis också välkommen att kontakta våra kunniga eventbokare om du har några frågor eller om du behöver mer hjälp.

Kontakta oss också om du vill boka in en visning av våra event- och konferenslokaler.

Våra eventlokaler

I vårt utbud av eventlokaler ingår såväl konferenslokalerna i vår representativa konferensanläggning som vår fina festvåning. Det ger dig ett stort utbud av lokaler, som vid olika tider på dagen kan utnyttjas på olika sätt.

Fräscha lokaler för event och konferenser i Stockholm

Våra konferensrum är moderna och fräscha, vilket gör att Westmanska Palatset till en väldigt representativ plats att hålla konferenser och event på.

Alla rum är utrustade med den senaste tekniken för att ert evenemang ska bli lyckat.

  • Samtliga projektorer är takmonterade och av LED variant och i kombination med ett påkostat ljudsystem från BOSE levererar vi en mediaupplevelse i det absoluta toppskiktet.
  • Konferens- och mötesrummen är dessutom försedda med dedikerade serviceknappar så hjälpen snabbt är på plats ifall det skulle dyka upp några som helst frågor eller funderingar.
  • Naturligtvis erbjuder vi alla våra gäster Wi-Fi.

Utöver detta finns det Whiteboard och blädderblock i samtliga rum och anteckningsblock samt pennor.

Bokningsförfrågan

 

Våra konferensrum

Alla våra konferensrum kan använda som eventlokaler

 

Också våra charmiga festlokaler kan användas som eventlokaler!

 

 

Eventlokal Stockholm? Vi är säkra på att du kommer att finna en perfekt eventlokal här på Westmanska Palatset

Westmanska Palatset är en event- och konferensanläggning i toppklass och därtill en av Stockholms förnämsta festvåningar. Tack vare Restaurang Westman i direkt anslutning till vår konferensanläggning och festvåning så kan vi förutom förstklassiga eventlokaler även erbjuda förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder affärs-/konferensluncher och trerättersmiddagar och våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

Vi kan erbjuda er helhetspaket för ert nästa event på en nivå få andra konferenscenter kan matcha.

Varmt välkomna till Westmanska Palatset härnäst som du söker eventlokaler.