En affärslunch hos oss på Westmanska Palatset

En affärslunch hos oss på välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset blir, det kan vi lova dig, en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder dig och ditt sällskap superb mat, serverad i en trivsam och inbjudande matsal som är speciellt avsedd för affärsluncher, i Westmanska palatsets anrika miljö.

 

Restaurang Westman serverar dig en grym affärslunch i Stockholm

Här hos oss på Restaurang Westman, så kan du tillsammans med dina kunder och/eller kollegor slå dig ned vid dukade bord i en trivsam miljö för att avnjuta en förstklassig affärslunch som verkligen kommer att skicka dina smaklökar direkt till sjunde himlen.

Våra affärsluncher serveras i vår matsal, som är speciellt avsedd för affärsluncher. Den serveras i gemenskap, men vi har alltid gott om luft mellan borden när vi har flera lunchsällskap för att garantera att ni ändå får den avskildhet som ni behöver för ert möte.

Vår serveringspersonal och våra trevliga lunch värdar står redo att ta hand om er.

 

Vad ingår i Restaurang Westmans affärsluncher?

I våra affärsluncher ingår alltid:

  • Sallad,
  • Bröd/smör,
  • Lättöl/mineralvatten,
  • Kaffe, te,
  • Efterrättsbuffé

Vi använder alltid närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i möjligaste mån.

Här på Restaurang Westman har ni alltid uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

 

Och vad kan vi välja att äta?

Här finner du vår meny för affärsluncher

Och om någon i vårt sällskap har matallergier?

Om det finns några problem med vad någon eller några i ert sällskap kan äta - så är det inga problem. Vare sig det gäller allergier, matintolerans eller preferenser av mat (t.ex. jordnöts- eller nötallergiker, gluten- eller laktosintolerans, vegetarisk eller vegansk mat, etc).

Låt oss bara veta, i god tid, så ordnar vi någonting som passar gästen ifråga.

Speciellt viktigt är att vi i god tid får veta om någon person i ditt sällskap är extremt allergisk mot någonting som t.ex. jordnötter så att vi kan planera våra menyer korrekt.

Därmed kan vi arrangera så att inga rätter där t.ex. jordnötter ingår serveras i våra matsalar under just er dag på Westmanska. Men för att kunna garantera det, så behöver vi viss framförhållning så vi är tacksamma om ni i så fall meddelar oss detta i god tid.

 

Westmanska Palatset erbjuder dig bästa läget för affärsluncher i Stockholm!

Välrenommerade Restaurang Westman här i Westmanska Palatset serverar förstklassiga affärsluncher i bästa läget i Stockholm.

  • Vi finns i kvarteret mellan Drottninggatan och Adolf Fredriks Kyrka, inom bekvämt promenadavstånd från såväl tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan som pendeltågsstationen Stockholm City och Stockholms Centralstation.Mer centralt än så kan det väl knappast bli?

Varmt välkommen att boka din affärslunch hos oss!