Affärslunch Hötorget? Vill du ha en kulinarisk upplevelse i toppklass?

Affärslunch Hötorget är någonting som många söker i sin lunchplanering, såväl före som efter och under ett lyckat möte. Det är kanske inte så konstigt, Hötorget är en av Stockholms mest centrala mötesplatser.

Ibland så är det ett centralt läge som är det viktigaste när du planerar en affärslunch och ibland så är det kvalitén på maten och en trivsam, inspirerande miljö som fäller avgörandet. Men varför nöja sig med antingen eller? Om du vill äta en förstklassig affärslunch i centrala Stockholm, helst inom promenadavstånd från Hötorget, så kan du få allt detta på ett och samma ställe.

Varmt välkommen till Restaurang Westman i Westmanska Palatset. Vi erbjuder dig och ditt sällskap en perfekt balanserad affärslunch som är en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

 

Lunch Hötorget kan bli en kulinarisk upplevelse i absoluta toppklass

Här i välrenommerade Restaurang Westman i Westmanska Palatset, bara ett stenkast från Hötorget, (OK, du måste kanske vara världsmästare i diskuskastning) så serverar vi förstklassiga affärsluncher i ett centralt läge på norra Norrmalm – bara några minuters promenad från Hötorget.

Här hos oss så kan du och dina kunder och/eller kollegor träffas under angenäma former, i en trivsam och inspirerande miljö, för att äta en superb affärslunch.

Våra affärsluncher här i Westmanska Palatset serveras i en lugn och inspirerande miljö, i en ljus och luftig lokal med utsikt mot en av Stockholms charmigaste innergårdar (med uteservering under sommaren). Maten som serveras hos oss är såväl förstklassig som prisvärd, och du har givetvis möjligheten att betala via faktura eller kort.

Välkommen till kulinarisk upplevelse i toppklass på Westmanska Palatset härnäst som du söker affärslunch Hötorget!

 

När du vill boka en lunch Hötorget, men det är fullbokat överallt?

Westmanska Palatset är idag ett självklart alternativ för många lunchhungriga gäster, som även dessa någon gång har gjort erfarenheten att bli utan plats kring Hötorget vid lunchtid. Så varför inte göra som de redan har gjort och gör oss till ditt nya förstahandsalternativ för lunchen?

Enligt många nöjda lunchgäster ifrån Hötorget med omnejd, så är vi numera deras förstahandsval när de skall boka en viktig affärslunch.

 

Kom till oss på Westmanska och skapa strålande affärer i en härlig miljö!

Att ibland få lämna kontoret, slå sig ned vid dukade bord och äta en affärslunch i toppklass tillsammans med kunder och/eller kollegor kan vara en angenäm upplevelse. Men, som du är medveten om, så är en affärslunch så mycket mer än bara ett angenämt avbrott i arbetsdagen. Den skall vara såväl informativ som produktiv – och helst så skall den dessutom utgöra startskottet på en strålande affär eller ett långvarigt och givande samarbete.

När så mycket står på spel, är det också mycket som hänger på att miljön är så trivsam och inspirerande att du och dina gäster känner er såväl bekväma som väl omhändertagna. Givetvis skall maten som ni äter också vara välsmakande och i absoluta toppklass.

Vi har redan berättat om den trivsamma, avskilda matsalen där våra affärsluncher serveras. Vi har också givit dig en aning om vilka kulinariska upplevelser som väntar dig och ditt lunchsällskap här hos oss. I vår matsal står våra trevliga lunchvärdar och serveringspersonal redo att att ta väl hand om dig och dina gäster.

 

Vad ingår i en affärslunch på Restaurang Westman?

I våra affärsluncher ingår alltid:

  • Sallad
  • Bröd/smör
  • Lättöl/mineralvatten
  • Kaffe, te
  • Efterrättsbuffé

Vi använder alltid närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Här på Restaurang Westman så har ni alltid:

  • Uppdukade bord
  • Dedikerad serveringspersonal
  • Möjligheten att betala via faktura eller kort

 

Här finner du vår meny för affärsluncher

 

Restaurang Westman, ett självklart val för dig som tänkte äta affärslunch vid Hötorget

Här vid våra bord så har vi haft många nöjda kunder från kvarteren kring Hötorget. Vi har även haft nöjda kunder från hela Norrmalm och därtill även angränsande stadsdelar, så som Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, och Gamla Stan.

Varmt välkommen att göra dessa kunder sällskap här på Restaurang Westman i Westmanska Palatset härnäst du vill boka affärslunch Hötorget!