Affärslunch för alla - på Westmanska Palatset

Affärslunch för alla, med allas behov i fokus, gör att affärslunchen blir en tillfredsställande och angenäm upplevelse för alla deltagare i den affärslunch som du planerar.

Det är därför som vi strävar efter att våra affärsluncher, som serveras på välrenommerade Restaurang Westman, skall passa lika bra för alla.

Därför så har vi:

  • En fräsch och modern matsal i anrik miljö för alla typer av konferens- och affärsluncher.
  • En centralt belägen och lättillgänglig matsal för affärsluncher, som det är lätt att ta sig till också om man åker kollektivt.
  • En matsal för affärsluncher som givetvis är handikappanpassad och tillgänglig för alla, oavsett funktionshinder.
  • Tillgång till handikapptoaletter i anslutning till matsalen.
  • Möjlighet att möblera efter era behov (framkomlighet för rullstol, plats för rullstol vid bordet, utrymme för att parkera en rullator så att den finns till hands för den som behöver den utan att vara i vägen vid serveringen).
  • Givetvis alltid möjlighet att möta särskilda behov när det gäller mat.
  • Alltid möjlighet att erbjuda vegetariska eller veganska alternativ.
  • Självklart möjlighet att ta särskild hänsyn till alla former av matallergier eller födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost).

 

I välrenommerade Restaurang Westman så erbjuder vi dig och ditt sällskap förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder konferens- och affärsluncher och trerättersmiddagar - och vi kan garantera att våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

Vi har givetvis alltid möjlighet att anpassa våra menyer med hänsyn till eventuella matallergier och födoämnesintolerans (t ex gluten- eller laktosfri kost) vid behov. Det finns givetvis också alltid möjlighet att välja vegetariska och veganska alternativ, även om de kanske inte alltid står med som alternativ på menyn på hemsidan.

Vi vill att du och ditt sällskap skall känna er trygga och bekväma här hos oss så att ni kan fokusera på ert möte - och njuta av måltiden. Så låt oss veta vad ni behöver för att er affärslunch skall bli den den bästa möjliga upplevelsen för alla deltagare!

 

Vi var ett stort utbud av maträtter - Matallergier

Om det finns några problem med vad någon eller några i ditt sällskap kan äta - så är det inga problem. Vare sig det gäller allergier, matintolerans eller preferenser av mat (t.ex. jordnöts- eller nötallergiker, gluten- eller laktosintolerans, vegetarisk eller vegansk mat, etc.

Låt oss bara veta, i god tid, så ordnar vi någonting som passar gästen ifråga.

Speciellt viktigt är det att vi i så god tid som möjligt får veta om någon av personerna i ditt sällskap är extremt allergisk mot någonting, som t.ex. jordnötter, så att vi kan planera våra menyer korrekt. Därmed så kan vi arrangera så att inga rätter där t.ex. jordnötter ingår överhuvudtaget kommer att serveras i våra matsalar under just er dag på Westmanska.

  • För att kunna garantera detta så behöver vi dock viss framförhållning för planering, så vi är tacksamma om ni i så fall meddelar oss i god tid.

 

Boka visning av vår affärslunch matsal

Du kan givetvis boka en visning av vår affärslunch matsal om du så vill.

Här i Restaurang Westman i Westmanska Palatset så menar vi verkligen att vi serverar affärslunch för alla när vi säger att vi serverar affärslunch för alla.