Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

G = Glutenfri
L = Laktosfri
Pris från 110 kr per person

 

Vecka 42

 

Måndag

Lime och chilikryddad kycklingfilé, bulgursallad och kall mangochutneysås (G)

Pocherad spättafilé med färsk spenat och curry samt ris (G)

Pasta med gräddbolognese och riven ost

Indisk blomkål och kikärtsgryta med basmatiris (G, L)

Skaldjurssoppa med räkor och kräftor samt krutonger

 

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G, L)

Ugnsbakad torskrygg med rödvinssås, picklad zucchini och potatis (G, L)

Rigatoni med lax, saffran, spenat och parmesan

Indisk blomkål och kikärtsgryta med basmatiris (G, L)

Skaldjurssoppa med räkor och kräftor samt krutonger

 

Onsdag

Chorizo med potatis och rotsaksgratäng samt kall currysås (G)

Halstrad laxfilé med svampsås, rostad kålrot och ris (G, L)

Tortellini med zucchini, kyckling och grädde samt parmesan

Indisk blomkålsgryta med basmatiris (G, L)

Skaldjurssoppa med räkor och kräftor samt krutonger

 

Torsdag

Höstgryta med dragon, champinjoner och smålök samt ris (G)

Ångad flundra med saffranssås, syrad gurka och kokt potatis (G, L)

Pasta med biff, aubergine, tomat och grädde

Indisk blomkål och kikärtsgryta med basmatiris (G, L)

Skaldjurssoppa med räkor och kräftor samt krutonger

 

Fredag

Grekiska färsbiffar med tzatziki, aubergine och rostad timjanpotatis (G)

Pankopanerad sejfilé, sauce vert och dillslungad potatis (G, L)

Penna Rigatoni med rostad paprika, grädde och chorizo

Indisk blomkål och kikärtsgryta med basmatiris (G, L)

Skaldjurssoppa med räkor och kräftor samt krutonger

Affärslunch

Affärslunchen hålls i gemenskap i en lugn miljö på reserverade bord här på Restaurang Westman. Ni har alltid dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Ingår alltid sallad, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Veckans affärslunch serveras enligt kockens val.

 Pris per person 225 kr exkl. moms

Trerättersmiddag

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

 

Pris per trerättersmiddag och person 495 kr exkl. moms

 

Skog

Förrätt: Kantarellsoppa med örtcreme

Huvudrätt: Oxfilé med ankleverpaté, portvinsås och rotfruktsfondant serveras med potatisgratäng

Efterrätt: Vanilj och kardemummapannacotta med hjortron

 

Hav

Förrätt: Grillad kammussla, jordärtskocksmousse med gräslöksås

Huvudrätt: Halstrad röding med purjolökscreme och tomat och timjansås

Efterrätt: Hallonbavaroise med nöttäcke och färska bär

 

Luft

Förrätt: Gravlaxtartar, löjrom och gräslökscreme på potatiskaka

Huvudrätt: Rosmarinsgrillad majskyckling, selleri och päronpuré med potatisfondant samt rödvinssky

Efterrätt: Klassisk Créme Brulee

 

Vegetarisk

Förrätt: Broccolimousse, späd sallad med lime och chilidressing

Huvudrätt: Honungsrostade betor, pinjenötter med råraka och ruccolasallad

Efterrätt: Marinerad apelsin med jordgubbskompott

Lunchtider

Mån-Fre kl. 10.30-14.30

Vid bokning av frukost, affärslunch eller middag vänligen kontakta restaurangen på

08-121 530 50

Boka bord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!

Affärslunch

Julbord 2017 på Restaurang Westman!

Det kan kännas som att det är långt kvar till årets julbord men många har redan börjat boka.

Var ute i god tid du med!

Vi kontaktar dig inom kort!

WordPress Themes