08-121 530 50 info@westmanska.se

Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

 

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

G = Glutenfri
L = Laktosfri
Pris 110 kr per person

 

Vecka 8

Hela veckan

Pumpasoppa med rostade pumpafrön & handskalade räkor (G)

Penne Arrabiata med rökt sidfläsk & cocktail tomater samt parmesan (L)

Måndag

Ugnsbakad Kycklingfilé med BBQ sås, tzatziki & rostad potatis (G)

Fiskgryta med kokt potatis samt saffrans aioli (G,L)

Gratinerad broccoli med fetaost & potatis samt ruccola (G)

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon (G, L)

Ugnsbakad torskrygg med skagenröra & örtslungad potatis (G)

Asiatisk grönsaksgryta med rödcurry, kokos & jasminris (G,L)

Onsdag

Korvstroganoff med ris & saltgurka (G,L)

Panerad flundrafilé med remouladsås serveras med färsk potatis (G)

Dahl, Indisk linsgryta med basmatiris (G,L)

Torsdag

Pannbiff med picklad rödlök, skysås & potatis mos

Ugnsbakad kapkummel med gräslökssås, gröna ärtor samt kokt potatis (G)

Vegetariska vårrullar med ris & sweet chili (L)

Fredag

Skomakarlåda med biff, bacon och purjolök samt potatismos (G)

Fisk Piccata med ost, tomatsås serveras med ris

Friterad blomkål & aubergine med ris hommus & vitlöks yoghurt

Affärslunch

Affärslunchen hålls i gemenskap i en lugn miljö på reserverade bord här på Restaurang Westman. Ni har alltid uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Ingår alltid sallad, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Veckans affärslunch serveras enligt kockens val.

 Pris per person 225 kr exkl. moms

Måndag

Getost gratinerad kycklingfilé med honungs rostade betor, rostad potatis & mango coulis (G,L)

Tisdag

Ugnsbakad torsk med ratatouille, currysmör & rostad potatis (G)

Onsdag

Biff Rydberg med senaps créme & äggula (G)

Torsdag

Honungsbakad laxfilé med rostade rotfrukter fetaost créme & picklad rödlök (G)

Fredag

Boeuf Bourguignon med rödvin, rökt sidfläsk, champinjoner & potatispuré (G)

Trerättersmiddag

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

 

Pris per trerättersmiddag och person 495 kr exkl. moms

 

Skog

Förrätt: Kantarellsoppa med örtcreme

Huvudrätt: Oxfilé med ankleverpaté, portvinsås och rotfruktsfondant serveras med potatisgratäng

Efterrätt: Vanilj och kardemummapannacotta med hjortron

Hav

Förrätt: Grillad kammussla, jordärtskocksmousse med gräslöksås

Huvudrätt: Halstrad röding med purjolökscreme och tomat och timjansås

Efterrätt: Hallonbavaroise med nöttäcke och färska bär

Luft

Förrätt: Gravlaxtartar, löjrom och gräslökscreme på potatiskaka

Huvudrätt: Rosmarinsgrillad majskyckling, selleri och päronpuré med potatisfondant samt rödvinssky

Efterrätt: Klassisk Créme Brulee

Vegetarisk

Förrätt: Broccolimousse, späd sallad med lime och chilidressing

Huvudrätt: Honungsrostade betor, pinjenötter med råraka och ruccolasallad

Efterrätt: Marinerad apelsin med jordgubbskompott

Lunchtider

Mån-Fre kl. 10.30-14.00

Vid bokning av frukost, affärslunch eller middag vänligen kontakta restaurangen på

08-121 530 50

Boka Affärslunch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!

Affärslunch
Bokningsförfrågan
WordPress Themes