08-121 530 50 info@westmanska.se

 

 

Observera att vi inte tar emot bordsreservationer för vanliga luncher utan hänvisar till fliken ”Affärslunch”.

Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

G = Glutenfri
L = Laktosfri
Pris 110 kr per person

Vecka 25

 

Måndag

Örtstekt kycklingfilé med tomatsås, oliver & morötter samt ris (G,L)

Ugnsbakad torskfilé med purjolökssås, kokt potatis & citron (G,L)

Ugnsbakade grönsaker med chili, lime & persilja samt ris (G,L)

Krämig pasta med fläsk, champinjoner & bacon samt parmesanost (L)

Veckans sallad 120:-

Rödbetsgravad laxsallad med kålrabbi Polka beta, rabarber, creme fraiche & dill olja (G)

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G, L)

Stektfläsk med löksås & kokt potatis  (G)

 Pocherad fisk med curry remoulad, kokt potatis & grönsaker samt citron (L)

Panerad aubergine med tomatsås & ris (G)

Krämig pasta med fläsk, champinjoner & bacon samt parmesanost (L)

Veckans sallad 120:-

Rödbetsgravad laxsallad med kålrabbi Polka beta, rabarber, creme fraiche & dill olja (G)

 

Onsdag

Fläsklägg med rotmos & grovsenap (G,L)

Stekt strömming med skirat smör, potatismos, citron & rårörda lingon (G,L)

Friterade vårrullar med sweet chili & ris (G)

Krämig pasta med fläsk, champinjoner & bacon samt parmesanost (L)

Veckans sallad 120:-

Rödbetsgravad laxsallad med kålrabbi Polka beta, rabarber, creme fraiche & dill olja (G)

Torsdag

Coq au vin med kokt potatis (G,L)

Paella med fisk, scampi & chorizo (G,L)

Raggmunk med stuvad svamp & ångade betor (G)

Krämig pasta med fläsk, champinjoner & bacon samt parmesanost (L)

Veckans sallad 120:-

Rödbetsgravad laxsallad med kålrabbi Polka beta, rabarber, creme fraiche & dill olja (G)

 

Fredag

 

Glad Midsommar!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Affärslunch

Affärslunchen hålls i gemenskap i en lugn miljö på reserverade bord här på Restaurang Westman. Ni har alltid uppdukade bord, dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Ingår alltid sallad, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

 Pris per person 225 kr exkl. moms

Måndag

Laxfilé med saffransås, dillslungad potatis samt scampi (G)

Tisdag

Laxfilé med hummersås, picklad rödlök & färskpotatis (G,L)

Onsdag

Helstekt tri tip med rödvinsås, rostad potatis & smörstekta champinjoner (G,L)

Torsdag

Helstekt tri tip med rödvinsås, rostad potatis & smörstekta champinjoner (G,L)

Fredag

Glad Midsommar!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Två- eller trerättersmiddag

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

 

Kombinera din egen 2- eller 3-rätters, välj en av följande förrätt, varmrätt & dessert

Förrätt

Råraka med crème fraiche, löjrom, rödlök, citron & dill 179 kr
Vin: Last Night a Riesling Saved my Life, Tyskland

Halstrad pilgrimsmussla med purjolökspuré, friterad lök, fänkålscrudité samt skirad saffranssmör 179 kr
Vin: Rex Goliath Chardonnay, USA

Bifftartar med äggula, kapris, rödlök, körvel samt rosepeppar 169 kr
Vin: Fairview Chenin Blanc, Sydafrika

Kantarellsoppa med örtcreame 169kr
Vin: Poggio Grillo, Italien

Varmrätt

Stekt piggvar med jordärtkockpuré, brynt smör, pepparot, stekt bacon samt krasse 320 kr
Rött vin: Poggio Anima Sangiovese, Italien
Vitt vin: Camden Park, Australien

Svamp gratinerad oxfilé med timjansky, sparris samt stekt potatis 295 kr
Vin: Cantareus des Garrigues, Frankrike

Majskycklingfilé med porterkokta champinjoner samt bakad sötpotatis med grönkål
& ädelost 285 kr
Vin: Humilitat, Spanien

Fikoncarpaccio med parmesanpuffar, ruccola, hallonbalamicokräm samt rostade
pinjenötter 280 kr
Vin: Rex Goliath Pinot Noir, Frankrike

Efterrätt

Creame bruleé 125 kr

Key lime – paj i cocktailglas med färska jordgubbar samt riven vitchoklad 115 kr

Vaniljpanacotta med äppelkaks crunch, färska bär samt halloncoulie 120 kr

Ingefärspäron med kanel, mynta samt vaniljglass 125 kr

 

*Rekommenderade viner är framtagna av vår sommelier

 

 

 

 

 

 

 

Lunchtider

Mån-Fre kl. 10.30-14.00

Vid bokning av frukost, affärslunch eller middag vänligen kontakta restaurangen på

08-121 530 50

Boka Affärslunch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!

Affärslunch
WordPress Themes