Dagens lunch

Ingår alltid salladsbuffé, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé av kakor och bakelser, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

G = Glutenfri
L = Laktosfri
Pris 110 kr per person

 

Vecka 50

 

Måndag

Ugnsgrillad fläskarré med paprikamajonäs, ångad broccoli samt ugnsrostad potatis (G,L)

Pocherad mandelsej med brynt smör, vaxbönor serveras med kokt potatis (G)

Pasta med strimlad kycklingfilé, färska champinjoner, soltorkade tomater och zucchini

Indisk linsgryta med frästa grönsaker, blomkål & morötter. (G,L)

Skaldjurssoppa med ört cremefraiche

 

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon (G, L)

Krämig strömmingslåda med strimlad purjolök & tomat serveras med potatispuré (G)

Pasta med lax, spenat, ruccola,  & vitt vin toppas med riven ost

Indisk linsgryta med frästa grönsaker, blomkål & morötter. (G,L)

Skaldjurssoppa med ört cremefraiche

 

Onsdag

Biff a la Lindström med nötfärs, rödbetor & kapris, serveras med skysås & rostad klyftpotatis (G, L)

Ugnsbakad röd lax  på svamprisotto (G)

Pasta Bolognese med nötfärs, gul lök, morötter & selleri, serveras med ruccola och riven ost (L)

Indisk linsgryta med frästa grönsaker, blomkål & morötter. (G,L)

Skaldjurssoppa med ört cremefraiche

 

Torsdag

Kokt rimmad fläsklägg med  palsternackspuré & senap (G,L)

Panerad fisk med citronyoghurtsås serveras med ris

Pasta med räkor curry, paprika toppas med ruccola och riven ost

Indisk linsgryta med frästa grönsaker, blomkål & morötter. (G,L)

Skaldjurssoppa med ört cremefraiche

 

Fredag

Kalvfricassé  med grytbitar av kalv, gullök, selleri och morötter serveras med ris (G, L)

Laxpudding med ärtor & skirat smör (G)

Pasta med lufttorkad skinka, färska champinjoner, vitlök, purjolök toppas med  ruccola sallad & riven ost

Indisk linsgryta med frästa grönsaker, blomkål & morötter. (G,L)

Skaldjurssoppa med ört cremefraiche

 

 

 

 

 

Affärslunch

Affärslunchen hålls i gemenskap i en lugn miljö på reserverade bord här på Restaurang Westman. Ni har alltid dedikerad serveringspersonal samt möjligheten att betala via faktura eller kort.

Ingår alltid sallad, bröd/smör, lättöl, mineralvatten, efterrättsbuffé, kaffe, te.

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

Veckans affärslunch serveras enligt kockens val.

 Pris per person 225 kr exkl. moms

Trerättersmiddag

Vi använder närproducerade, ekologiska och miljö-/klimatcertifierade råvaror i största möjliga mån.

 

Pris per trerättersmiddag och person 495 kr exkl. moms

 

Skog

Förrätt: Kantarellsoppa med örtcreme

Huvudrätt: Oxfilé med ankleverpaté, portvinsås och rotfruktsfondant serveras med potatisgratäng

Efterrätt: Vanilj och kardemummapannacotta med hjortron

 

Hav

Förrätt: Grillad kammussla, jordärtskocksmousse med gräslöksås

Huvudrätt: Halstrad röding med purjolökscreme och tomat och timjansås

Efterrätt: Hallonbavaroise med nöttäcke och färska bär

 

Luft

Förrätt: Gravlaxtartar, löjrom och gräslökscreme på potatiskaka

Huvudrätt: Rosmarinsgrillad majskyckling, selleri och päronpuré med potatisfondant samt rödvinssky

Efterrätt: Klassisk Créme Brulee

 

Vegetarisk

Förrätt: Broccolimousse, späd sallad med lime och chilidressing

Huvudrätt: Honungsrostade betor, pinjenötter med råraka och ruccolasallad

Efterrätt: Marinerad apelsin med jordgubbskompott

Lunchtider

Mån-Fre kl. 10.30-14.30

Vid bokning av frukost, affärslunch eller middag vänligen kontakta restaurangen på

08-121 530 50

Boka bord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!

Affärslunch
WordPress Themes