previous arrow
next arrow
Slider

Konferens Vasastan? Vi har lokalerna i hjärtat av Stockholm!

Konferens Vasastan: Fast måste det vara just Vasastan?

Vi har haft flera gäster i våra underbara konferenslokaler här på norra Norrmalm, som ursprungligen sökt konferenslokaler Vasastan, men som stormtrivts hos oss. Flera av våra kunder från Vasastan har dessutom återkommit till oss för nya konferenser.

Vi har haft kunder ifrån dessa delar av Vasastan:

 • Birkastaden
 • Rörstrand
 • Bellevue
 • Röda bergen
 • Sibirien
 • Atlasområdet
 • Odenplan
 • S.t Eriksplan

Så varför inte göra som dessa företag och organisationer ifrån Vasastan redan gjort och kontakta oss?

Vi inbjuder dig att upptäcka Westmanska Palatset, som ligger i kvarteret intill Adolf Fredriks Kyrka.

Vi erbjuder dig:

 • En förstklassig konferensanläggning i hjärtat av Stockholm
 • En välrenommerad restaurang i direkt anslutning till konferenslokalerna
 • Förtäring på en helt annan nivå än andra konferensanläggningar
 • Konferensrum med den senaste tekniken som är anpassade för dina behov
 • Service på högsta nivå med underbara konferensvärdar
 • Konferens i en härlig och inspirerande historisk miljö

Westmanska Palatset, som uppfördes 1799 – 1800, erbjuder en fantastisk miljö att konferera i. Palatset  har en unik historia som du kan läsa mer om här.

 

Söker du konferensrum Vasastan?

Bara ett stenkast från Vasastan finns våra representativa konferensrum.

Rummen är moderna och fräscha samtidigt som byggnadens ålder ger dem en trevlig atmosfär. Det minsta rummet tar upp till åtta personer och det största upp till 140, så oavsett evenemang kan vi bemöta era önskemål.

Många av våra konferensrum har fri möblering, vilket ger en total flexibilitet när det kommer till att möta era behov. Rummen är dessutom utrustade med den senaste tekniken. Vi erbjuder allt ni kan tänkas behöva för att ert evenemang ska bli lyckat.

I Westmanska Palatset konfererar du i hjärtat av Stockholm.

 

Söker du konferenslokal Vasastan för dagkonferenser?

Är det just Vasastan som är det avgörande eller kan vi fresta er med dagkonferenser i ett attraktivt läge på norra Norrmalm?

Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholm City, mellan Adolf Fredriks Kyrka och Drottninggatan. För den som åker kollektivt så är det t.ex. bekvämt promenadavstånd från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan. Detsamma gäller även den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen, för billiga dagkonferenser. Vi erbjuder helhetslösningar för er nästa dagskonferens eller branschdag. Vi hjälper er hela vägen, från början till slut, för en lyckad konferens.

Vårt minsta konferensrum, Josefina, tar upp till åtta personer i styrelsesittning och passar utmärkt för det lilla mötet. Vårt största rum, hörsalen Bryggarkungen, tar upp till 140 personer. Sedan har vi allt däremellan. Vår mest unika lokal är Bellman, som inhyser en mysig vinkällare.

Samtliga våra konferensrum, med undantag för Bellman, har stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp. Kombinationen av ljus och läge samt moderna och fräscha lokaler gör Westmanska Palatset till en representativ plats att hålla sina konferenser på.

Boka era kommande konferenser hos oss på Westmanska Palatset. Tack vare anslutande Restaurang Westman kan vi dessutom även erbjuda förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder affärs- och konferensluncher samt trerättersmiddagar där våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

 

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker konferens Vasastan.

 

Bokningsförfrågan