previous arrow
next arrow
Slider

Konferens Kungsholmen? Vi har lokalerna i hjärtat av Stockholm!

Konferens Kungsholmen: Fast måste det vara just Kungsholmen?

Vi har haft flera gäster i våra underbara konferenslokaler här på norra Norrmalm, som ursprungligen sökt konferenslokaler Kungsholmen, men som stormtrivts hos oss. Flera av våra kunder från Kungsholmen har dessutom återkommit till oss för nya konferenser.

Vi har haft kunder ifrån dessa delar av Kungsholmen:

  • Kungsholmen
  • Stadshagen
  • Kristineberg
  • Fredhäll
  • Marieberg

Så varför inte göra som dessa företag har gjort som kommer ifrån Kungholmen?

Vi inbjuder dig att upptäcka Westmanska Palatset, i kvarteret intill Adolf Fredriks Kyrka. Vi erbjuder dig en förstklassig konferensanläggning i hjärtat av Stockholm med vår restaurang i direkt anslutning. Det gör att vi kan erbjuda våra konferensgäster förtäring på en helt annan nivå än konferensanläggningar som saknar en förstklassig restaurangdel.

Westmanska Palatset är från sent 1700-tal tidigt 1800-tal och erbjuder en fantastisk miljö att konferera i. Palatset  har en unik historia som du kan läsa mer om här.

Söker du konferensrum Kungsholmen?

Bara några minuter med tunnelbana från Kungsholmen finns våra representativa konferensrum.

Rummen är moderna och fräscha samtidigt som byggnadens ålder ger dem en trevlig atmosfär. Det minsta rummet tar upp till åtta personer och det största upp till 140, så oavsett evenemang kan vi bemöta era önskemål.

Många av våra konferensrum har fri möblering, vilket ger en total flexibilitet när det kommer till att möta era behov. Rummen är dessutom utrustade med den senaste tekniken. Vi erbjuder allt ni kan tänkas behöva för att ert evenemang ska bli lyckat.

I Westmanska Palatset konfererar du i hjärtat av Stockholm.

 

Söker du konferenslokal Kungsholmen för dagkonferenser?

Är det just Kungsholmen som är det avgörande för er konferens? Eller kan vi fresta er med prisvärda dagkonferenser i ett attraktivt läge i centrala Stockholm?

Vår konferensanläggning ligger mitt i Stockholm City, mellan Adolf Fredriks Kyrka och Drottninggatan. Mer centralt så kan det knappas bli. För den som åker kollektivt så är det t.ex. bekvämt promenadavstånd från tunnelbanestationerna Hötorget och Rådmansgatan. Detsamma gäller den nya pendeltågsstationen Stockholm City.

Vi erbjuder moderna och trivsamma konferens- och möteslokaler, för alla tillfällen, för billiga dagkonferenser. Vi erbjuder helhetslösningar för er nästa dagskonferens eller branschdag. Vi hjälper er hela vägen, från början till slut, för en lyckad konferens.

Vårt minsta konferensrum, Josefina, tar upp till åtta personer i styrelsesittning och passar utmärkt för det lilla mötet. Vårt största rum, hörsalen Bryggarkungen, tar upp till 140 personer. Sedan har vi allt däremellan. Vår mest unika lokal är Bellman, som inhyser en mysig vinkällare.

Samtliga våra konferensrum, med undantag för Bellman, har stora och höga fönster för ett naturligt ljusinsläpp. Kombinationen av ljus och läge samt moderna och fräscha lokaler gör Westmanska Palatset till en representativ plats att hålla sina konferenser på.

Boka era kommande konferenser hos oss på Westmanska Palatset. Tack vare anslutande Restaurang Westman kan vi dessutom även erbjuda förtäring på högsta nivå. Vi erbjuder affärs- och konferensluncher samt trerättersmiddagar där våra kockar kommer se till att tillfredsställa era smaklökar.

 

Varför inte hålla er nästa konferens hos oss?

Vårt mål är att ge er den bästa konferensupplevelsen som är möjlig att uppnå.

Välkommen till Westmanska Palatset nästa gång ni söker konferens Kungsholmen.

Bokningsförfrågan